İstatistikler
Toplam,
İçerik Sayısı:5281
Kategori Sayısı :27
Okunma sayısı :277.089.695
Bu siteyi nasıl yaptık? Kullanım Şartları Servisler  Açılış Sayfam YapAçılış Sayfam Yap  Sık kullanılanlara ekleSık Kullanılanlara Ekle Tebrik MesajlarıTebrik Mesajları   Künye  Çekinceler  İletişimİletişim
Arama Kutusu

Kategoriler
Fıkra : Akılsız JaCK Ekleyen : fikret othan
jACK, avlanırken yolunu kaybetmiş ve kendisini çölde bulmuş. Günlerce yürümüş yürümüş çölden çıkamamış. Yemeği ve suyu bitmiş, açlıktan bayılmak üzereyken gaipten bir ses, Jack şeyini kesip pişir ye diye devamlı bağırıyormuş.

Jack, düşünüp taşınmış ve duyduğu sesin mantıklı olduğu, açlıktan ölürse zaten herşeyin berbat olacağı düşüncesiyle ;eyini kesip yemeğe karar vermiş. Bıçağını çıkartmış tam sikini kesecekken aynı ses, aptallık etme Jack aklını kullan diye hiddetli bir şekide çınlamış. Jack, bir anlam verememiş ve sikini kesmekten vazgeçmiş.

Biraz yürüdükten sonra açlığın etkisiyle bıçağını tekrar çıkarıp sikini kesmek üzereyken aynı ses, aklını kullan Jack diye bağırmış. Jack, bir an duraklamış, ancak bıçağı vurup sikini kesmiş. Acısı geçtikten sonra sikini yemeğe hazırlanırken aynı ses, Aptal Jack, kaldırıp kesseydin bir porsiyon yerine 3 porsiyon yiyecektin.
Gülmedim
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Süper!
Bu fıkrayı arkadaşınıza gönderin : Bu Fıkranın yazıcınızdan çıktısını alabilirsiniz. Tıklamanız yeterli.Yazdır       Facebook'ta paylaş
Siz de fıkra eklemek için tıklayın




Gereksiz Bilgi : Hawai alfabesinde sadece 12 harf vardır.
Aynı Kategoriden Fıkralar
Din değişitiren eşi boşayamama3.98
Memelerinden tanıdılar3.72
Kafadan bıçaklandı, fark etmedi3.98
Süper koşan fare3.28
Risk Faktörü
: Herkes okuyabilir
: Argo,küfür v.s. içerir
: Küfür,erotik ifadeler v.s.
Copyright © 2004 - 20015 Murathan BOSTANCI
Bu site SPL Lisansı ile yayınlanmaktadır.