İstatistikler
Toplam,
İçerik Sayısı:5281
Kategori Sayısı :27
Okunma sayısı :277.091.354
Bu siteyi nasıl yaptık? Kullanım Şartları Servisler  Açılış Sayfam YapAçılış Sayfam Yap  Sık kullanılanlara ekleSık Kullanılanlara Ekle Tebrik MesajlarıTebrik Mesajları   Künye  Çekinceler  İletişimİletişim
Arama Kutusu

Kategoriler
Fıkra : jinekolog Ekleyen : Şükrü Balkaş
Gözlerinden rahatsız zengin bir adam, hangi doktora gitiyse derdine bir çare bulamamış. Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine bir doktora gitmiş doktor hastayı muayene etmiş, tedaviye başlamışlar.

sonunda adam eski sağlığına kavuşmuş. Hastanenin bahçesine kendisini tedavi eden dotorun adına izafeten bir göz heykeli yaptırmış gözün tam ortasınada doktorun resimini yaptırmış.

Açılışa doktoruda çağırmış, bak demiş sen bemin gözlerimi tedavi ettin beni eski sağlığıma kavuşturdun, bende senin adına izafeten bu heykeli yaptırdım nasıl olmuş begendinmi? demiş doktor Allaha şükür bu tehlikeyide atlattım demiş.

Adam, sağlığına kavuşan benim şükreden sensin nasıl oluyor böyle demiş. Doktor, iyi ki göz doktoru olmuşum ya jinekolog olsaydım şimdi benim resim nerede olurdu? düşünebiliyormusun demiş.
Gülmedim
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Süper!
Bu fıkrayı arkadaşınıza gönderin : Bu Fıkranın yazıcınızdan çıktısını alabilirsiniz. Tıklamanız yeterli.Yazdır       Facebook'ta paylaş
Siz de fıkra eklemek için tıklayın




Gereksiz Bilgi : 36 kg.
Aynı Kategoriden Fıkralar
Memelerinden tanıdılar3.72
Kafadan bıçaklandı, fark etmedi3.98
Din değişitiren eşi boşayamama3.98
Süper koşan fare3.28
Risk Faktörü
: Herkes okuyabilir
: Argo,küfür v.s. içerir
: Küfür,erotik ifadeler v.s.
Copyright © 2004 - 20015 Murathan BOSTANCI
Bu site SPL Lisansı ile yayınlanmaktadır.