|
Fıkra : anamla babam
|
Ekleyen : semih meydan |
Adamın biri karısıyla evlendiğinden beri hiç ilişkiye girmemiş. Kadın azmış ağaca çıkmak üzere. konuyu görümcelerine açar. Aralarında plan yapar ve kadının ölümcül hasta numarası yapmasını isterler.
Adam eve gelir ve karısını yatakta görünce ne olduğunu sorar. Karısı Ölmek üzere olduğunu söyleyip iyileşmesi için dilek kuyusuna gidip cevap aramasını söyler.
Adam kuyuya gidip kafasını kuyuya sokar ve ne yapacağını sorar. Kuyunun arkasına saklanan kardeşleri karısını iyice halletmesi gerktiğini ve nasıl becereceğinin ayrıntısına kadar anlatırlar.
Adam eve koşup karısını iyice becerir ve kadın keklik gibi sıçramaya başlar. Adam oturur bir sıgara yakar ve ulan böyle olduğunu bilsem anamla babamın ölmesine izin verirmiydim.
|
|
Bu fıkrayı arkadaşınıza gönderin : |
Yazdır
Facebook'ta paylaş
|
Gereksiz Bilgi : Pazar gününden başlayan aylarda ayın 13ü daima Cumaya gelecektir.
|
Risk Faktörü |
: Herkes okuyabilir
: Argo,küfür v.s. içerir
: Küfür,erotik ifadeler v.s.
|
|